U kunt natuurlijk op basis van de informatie op deze website meteen besluiten om in een standaard abonnement aan de slag te gaan. In dat geval is een telefoontje voldoende.

Meeste opdrachtgevers willen echter eerst een goed gesprek hebben om zelf te kunnen ervaren wat voor vlees men in de spreekwoordelijke kuip heeft. Dan zijn er twee opties:

  • Kennismaking: ik kom graag naar u toe om eens kennis te maken. In grofweg een uur kunnen we dan verkennen of er muziek zit in een support-traject. Zo’n kennismakingsgesprek is vrijblijvende en gratis (een kop koffie wordt wel op prijs gesteld).
  • Een klankbordsessie: in een beperkte tijd (meestal een paar uur) maak ik een globale analyse van uw organisatie op basis van een business development scan. Vooraf krijg u van mij online een gestructureerde vragenlijst die u uiterlijk een week voor de sessie invult. Tijdens de sessie bespreken we de resultaten. Zaken die aan de orde komen zijn innovatievermogen, kerncompetenties, waardeketen, swot en samenwerken.

Een klankbordsessie kost € 275,- en levert u een “foto” van uw bedrijf.

Beide trajecten kunnen aanleiding zijn om een Business Development Support abonnement te overwegen.

Naar aanleiding van het gesprek krijgt u van mij een voorstel voor de vervolgaanpak met een bijpassend abonnementsbedrag.